OPINIONE

Opinione prej personave te ndryshem.
Shtegu.com jo me automatizen ndan mendimet me autoret e ndryshem.

Shkolla në Zajaz ka mbetur me dy nxënës

26/09/2019 Nga Gjyla Çeliku/ Kur isha te dajët më tregoi nusja e dajës që në Zajas Teqe klasa e parë kishte vetëm dy nxënës, njëri i...

ËNDRRAT MASHTRUESE

20.02.20 Shkelzen Halimi Në të kaluarën nismat shqiptare patën fare pak frymë kombëtare, kurse prapa këtyre nismave qëndronin vetëm grupe interesi. Ndaj, shoqëria shqiptare rrezikonte të...

Një histori e shkurtër për njeriun e madh, Kasim Haxhimurati

2019-09-08 Nëna e kasimit me nipin Shkumbinin Kasim Haxhimurati pas organizimit të protestave vitit 1981 dhe themelimit te levizjes popullore, në vitin 1982 arestohet në vreshtat...

NGULMIMI PËR T’I SHËRBYER PARTISË DHE INTERESIT

2019-08-09   Shkëlzen Halimi   Ekzagjerimi i sukseseve minore që thjeshtë vareshin nga disponimi i palës maqedonase në pushtet që mbante frerët dhe që asgjë s’bëhej pa dijeninë...

PADREJTËSITË E DREJTËSISË

    22.06.2019   Shkelzen Halimi    Ka kohë që e kemi përjashtuar njerëzoren nga vetja jonë dhe në vend të saj kemi vendosur kafshën që ushqehet vetëm me lakminë....

Fitorja e Kurtit jodomosdoshmërisht lidhet me fitoren e Selës në Maqedoni

07/10/2019 Rami Mislimi Fitorja e Kurtit në Kosovë jodomosdoshmërisht lidhet me fitoren e Selës në Maqedoninë e Veriut. Për të fituar zgjedhjet në Maqedoni duhet të shtërngosh...

PAS REAGIMEVE KUNDËR KOMITETIT TË NOBELIT, T’I HEDHIM NJË VËSHTRIM VETVETES

27.10.2019   Rexhep Qosja Peter Handke! Çmimi Nobel! Qe më tepër se tri javë Peter Handke ishte emër shumë i shpeshtë në fjalorët e disa politikanëve, disa...

Çun Lajçi: Eh more Isa Mustafa, U sherove me paret e...

19.03.2020 Postimi i tij ne Facebook: Të Albini si të Rrahmani Isë As n’qeverinë e Rrahman Morinës nuk mendove për Kosovën, sepse s’u dinstancove, mbete lojal i...

Si po “vdesin” në heshtje shqiptarët

23/09/2019 Nga Ema Shazivari Mbetjet Spitalore janë lloji më i rrezikshëm i mbetjeve të cilat shumë pak e kuptojnë, (ose nuk duan ta kuptojnë). Kur vjen...

Koment: Aktivizmi politik i Albin Kurtit në Kumanovë, “MADE IN-CHINA”

17:37:40                 2019-04-09     Albin Kurti dhe Blerim Reka, janë dy figura që nuk përkojnë fare me njëri-tjetrin. Albini shquhet...