Ballina OPINIONE

OPINIONE

Opinione prej personave te ndryshem.
Shtegu.com jo me automatizen ndan mendimet me autoret e ndryshem.

Kush e vrau Astrit Deharin???

06/11/2019 Nga Faton MEHMETI/ 5 nëntori i viti 2016 ka ngelur si një ditë e zezë për Kosovën, një ditë ku pushteti i hajnave tregoi fytyrën...

FESTIVALE PLOT, AUTORË SHQIPTARË (AS)PAK

05.11.2019 Shkelzen Halimi Kultura shqiptare, në të gjitha hapësirat ku ajo zhvillohet, fatkeqësisht akoma vuan nga kozmopolitizmi i tepruar, i cili në fakt rrezikon të shndërrohet...

KOHA E ATYRE QË SË PARI DOKTOROJNË E PASTAJ KRYEJNË FILLOREN

04.11.2019 Shkelzen Halimi Ishte i llastuar, ai, çuni i lagjes sonë. Nuk e donte shkollën dhe mezi që e kreu tetëvjeçaren. Prindi i tij, duke mos...

Pse për të njejtët përgjime dënohen Thaçi, Ibrahimi e El Cheka,...

04/11/2019 Sulejman MEHAZI/ Sa interesant janë veprimet politike në shtetet Ballkanike e sidomos në Maqedoninë Veriore, partitë e fuqishme punojnë e veprojnë si ju konvenon atyre,...

Çfarë të mira keni bërë për shqiptarët? Se na lodhët me...

02/11/2019 Nga Dr. Spec. Bujar Selmani Është mirë të dalin hapur të gjithë Politikanët Shqiptarë që janë marrë me Politikë në Maqedoni-që nga fillimi i Sistemit...

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, shtynë datën e regjistrimit...

01.11.2019 Daim Hiseni Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, shtynë datën e regjistrimit të popullatës shkaku i datës së zgjedhjeve parlamentare. Ndërsa tani kjo qeveri mendon...

VALA E ARDHSHME

30.10.2019 Me Grushtin e shtetit në Egjipt të SISIT Me rënien e Opozitës Siriane si rezultat i ISISIT Tunizia në duart e SIBSIT Me rënien e Libisë në...

Të pabesët

30.10.2019 Daim Hiseni Më mirë do të qëndroj vet me Zotin dhe të bisedoj kohë pas kohe me shpirtin e dëshmorëve tek vendprehja e tyre, se...

SHPRESA E HUMBUR E RINGJALLJES

30.10.2019 Shkelzen Halimi Regjimi komunist kishte monopol edhe mbi të vërtetën. Mbase edhe gënjeshtrat e këtij regjimi duhej të trajtoheshin si të vërteta të qëndrueshme dhe...

NË SHKUP AS HAJNAT NUK E DUAN LIBRIN

29.10.2019 Shkelzen Halimi Halil Zendeli, shkrimtar dhe botues, është edhe pronar i të vetmes librari në Shkup. Në librarinë e tij, “Vatra”, mund të gjinden botime...