Konte: Mosdhënia e datës, gabim historik (VIDEO)

Italia mbështet Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë dhe vlerëson se dyja vendet janë të gatshme të fillojnë bisedimet për anëtarësim në BE, tha kryeministri...

“Titanik 3”, Janeva nuk e jep Fetain dhe Bubevskin

Prokurorja Speciale Katica Janeva vendosi që të mos i largojë prokurorët Fatime Fetai dhe Gavrill Bubevski nga rasti “Titanik3” pas kërkesë së avokatit Elenko...

BBC: Shpërfillja evropiane ushqen pakënaqësinë në Ballkan

Mos hapja e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut ishte ekuivalentja diplomatike e Bashkimit Evropian e ofrimit të shtrëngimit të duarve në fillim...

Edhe 30 ditë paraburgim për Katica Janevën

Edhe 30 ditë paraburgim për ish prokuroren special Katica Janeva. Vendimin e mori para pak çastesh Gjykata Penale, raporton gazeta LAJM. Janeva ndodhet në...

Konfirmohen disa nga parregullsitë gjatë punësimeve në ASK (Video)

Kryeministri Zoran Zaev arsyeton mungesën e testit të poligrafit dhe integritetit për kuadrin e përzgjedhur të Agjencisë për Siguri Kombëtare. Sipas tij, drejtori i...