Në emër të fesë, në “gjah” pas votave

Nga pavarësimi i Maqedonisë e deri më sot – në të gjitha Qeveritë, por edhe në të gjitha ciklet zgjedhore, nuk ka qenë përjashtues...

Tetovë, rrihet mjeku- përfundon në neurokirurgjinë e Shkupit

Sot në Repartin e dermatologjisë në Spitalin klinik të Tetovës, një pacient ka sulmuar fizikisht mjeku A.E. (45) nga Tetova. Mjeku  është sulmuar nga...

Taravari: Asnjë i punësuar në komunë nuk do të përdor më...

Komuna e Gostivarit nuk do të paguan më për shërbimet e 50 numrave telefonik që i shfrytëzojnë zyrtarët e komunës, pasi do të shndërrohen...

Taravari: Le të fitojë Vetvendosja në Kosovë, le të dalë dielli...

Nëse do të hiqnim një paralele në politikë, le të themi që gjëndja e popullit dhe insitucioneve shtetërore janë përgjigjia e analizave, dhe për...

Të martën takimi i liderëve për Ligjin për Prokurori (Video)

Liderët do të takohen të martën. VMRO-DPMNE-ja është e gatshme për takim në të cilin do të diskutohet mbi propozim-Ligjin për Prokurorinë Publike, zgjedhjet...

Rinia e mirëpret Zaevin

Kryeministri Zoran Zaev në mbledhjen e rinisë së partisë së drejton ai, Lidhjen Social Demokrate, u ka bërë thirrje të rinjve që të kujdesen...

Edi Rama e nis ditën me thënie islame (FOTO)

Kryeministri shqiptar, Edi Rama, e ka filluar ditën me një një thënie të një dijetari islam. Para se të zhvillohet mbledhja e pestë e jashtëzakonshme...

Dilemë: Pse Ahmeti e “pastroi” Likën dhe çfarë i bën të...

24/06/2019     Kryeministri Zaev “pastroi” kabinetin e tij. Ai njoftoi se do të jetë edhe ministër i financave. Megjithëse paralajmërohen edhe “pastrime” tjera, ky hap mori...

Kryetari i Shutkës rrah qytetarët në zyrat e komunës! (VIDEO)

Në Bashkimin Europian do të hyjmë me kryetar komune të cilët kidnapojnë, rrahin dhe torturojnë njerëz në kabinetin e tyre. Deri tek redaksia e...

Gabime të shumta në përdorimin e shqipes në dëftesa

Gjuha shqipe vazhdon të ketë mangësi në përdorimin e saj. Disa dëftesa të nxënësve në grafën e nënshtetësisë e kanë të shkruar “Maqedonas/e” e...