Papunësia në Maqedoni, tri herë më e lartë se mesatarja e...

Raporti i fundit i Eurostat tregon se papunësia në Maqedoni është tre herë më e lartë se shkalla e papunësisë në vendet anëtare të...

Pagat në arsim, SASHK-u kërcënon me protesta në Maqedoni

Sindikata e Arsimit Shkencës dhe Kulturës nuk heq dorë nga kërkesat për rritjen e pagave për mësimdhënësit për 25%, nga janari i vitit të...

Komuna e Kumanovës nuk respekton gjuhën shqipe (Foto)

Në Kumanovë pranë finalizimit është objekti i ri i stacionit të autobusëve. Sot është vendosur edhe mbishkrimi ku siç vërteton foto nuk është respektuar...

70 % e të rinjve duan të largohen nga Maqedonia e...

2019-07-08 Gati 70% e të rinjve, gjegjësisht studentëve duan që të emigrojnë jashtë vendit, tregon hulumtimi me temën “Emigrimi i të rinjve dhe cilësia e...