Në tetor për herë të fundit ndryshon ora

Të gjitha vendet anëtare të BE-së kanë një afat deri në prill të vitit tjetër për të vendosur qoftë për të qëndruar përgjithmonë në...

Si ishte aeroporti i Vlorës në vitet 1914-1916 dhe në vitet...

Shqipëria ka një histori relativisht të hershme të transportit civil e ushtarak ajror. Fluturimet e para janë realizuar në Shqipëri për qëllime ushtarake, e...

Ferrari i vendosur për ruajtje të ekskluzivitetit, prodhon më pak vetura...

Ferrari nuk është shumë i interesuar për të rritur prodhimin vjetor, megjithëse ka hapësirë në treg. Ai është një nga 20 markat e veturave që...

Vdekja e frenit të dorës

Freni i dorës është duke u bërë ‘specie në zhdukje’ në tregun e veturave të reja, me rreth 70 për qind të modeleve të...

Ëndërron sikur gëlltiti unazën, kur zgjohet e kupton se vërtet e...

Më shumë sesa një ëndërr ishte një makth, ajo që përjetoi 29-vjeçarja Jenna Evans, banore në San Diego, në Shtetet e Bashkuara. Gjatë natës ajo...

Migros-i zviceran redukton 300 vende të punës, reagon sindikata Unia

  Gjatë dy viteve të ardhshme, reparti i «Migros Aare» do të mbyllë rreth 300 vende të punës. Sipas një deklarate, kooperativa reagon ndaj mjedisit...

Çfarë pashë 5 ditë në Beograd!

  Nga Isa Myzyraj Ajo çfarë dimë për marrëdhëniet mes Serbisë dhe Shqipërisë e Kosovës, është se janë në pikën më të acaruar që pas luftës...

Shqipëria me numër të dyfishuar të turistëve gjatë këtij sezoni veror

17/09/2019 Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, gjatë prezantimit të projektit për aeroportin ndërkombëtar të Vlorës, ka nënvizuar se Shqipëria është kthyer në një atraksion të...

Qyteti i Bernës ofron Bon për kurse të gjermanishtes

Lajmërimi për “Bon të gjermanishtes” është i hapur prej sot Mësimi i gjuhës gjermane është pikë qendrore e planit të aksionit të qytetit të Bernës...

Ëmbëlsira e shqiptares nga Zvicra konkurron për ëmbëlsirën më të mirë...

  Ëmbëlsira e quajtur «Pavlova» e Djellza Hoxhës, shqiptarja e re nga Kantoni Vaud i Zvicrës, është duke konkurruar për pastiçeren më të mirë në...