Arsyeja që Ferrari kushton shumë shtrenjtë !!!

2019-07-19 Përse Ferrari kushton aq shtrenjtë    Ferrari është një prodhues italian i makinave sportive dhe automjeteve të Formula 1 me seli ligjore në Amsterdam dhe seli...

Teknika si t`i mësoni fjalët e reja të gjuhëve të huaja

24.02.2020 Kur përpiqemi të mësojmë një gjuhë të huaj, shumë prej nesh ankohen se nuk memorizojnë dot fjalët e reja. Të mësosh fjalët e një gjuhe...

Zogu “Rrëfeja e zezë”, shkaktarët e zjarreve në Australi

07.01.2020 Zogu Rrëfeja e zezë Profeti (paqja dhe bekimi qoftë mbi të), në një hadith, të regjistruar me Buhariun dhe Muslimin, urdhëroi vrasjen e pesë kafshëve,...

Ekuacioni i thjeshtë matematikor që ka hutuar mijëra përdorues në Twitter...

Një matematikane ka sqaruar zgjidhjen e një ekuacioni shumë të thjeshtë matematikor i cili ka hutuar mijëra përdorues në Twitter. Ky ekuacion algjebre është postuar...

Një Rolls Rojs i pa parë (VIDEO PREZENTIM)

20.09.2019 Ky është vizioni i Rolls-Royce Motor Cars 103 nga viti 2035! https://www.facebook.com/supercarblondie/videos/687226051795856/?t=199

Ilaçi popullor të përdoret që 300 vjet për hjekjen e gurit...

02/10/2019 Guri në veshka shkakton dhembje e cila mund të shfaqet në pjesën poshtme të stomakut dhe në gilca, në shpinë dhe nën brinjë. Veç kësaj,...

MAT ME NJË LËVIZJE: RADHËN E KA I ZIU

04.11.2019 MAT ME NJË LËVIZJE: RADHËN E KA I ZIU

Piloti ndali aeroplanin që iriqi i vogël ta kalojë pistën

Një pilot zemërmirë bëri një veprim të pazakontë pasi ka vërejtur një iriq të vogël në pistë ndërsa ishte duke u përgatitur për të...

“Vajzat e murit” ritakohen 58 vjet pasi i ndau Muri i...

Dy gra janë ribashkuar pas 58 vjetësh që kur u shfaqën në një foto të famshme duke shtrënguar duart mbi Murin e Berlinit. Rosemarie...

Belgjikasja ndërroi fenë në moshën 92 vjeçare

14.02.2020 Georgette Lepaulle është grua e vjetër nga Belgjika dhe është 92 vjeç. Vitin e kaluar ajo pranon Islamin pasi u frymëzua nga fqinji i...