Inva Mula më 5 shtator mban koncert në Palermo kushtuar Nënë...

Sopranoja me famë botërore Inva Mula do të mbajë një koncert për të nderuar kujtimin e Nënë Terezës me rastin e përvjetorit të shenjtërimit...

Çfarë studiojnë më tepër shqiptarët në Gjermani?

  2019-08-29   Gjermania është një vend i preferuar për studentët nga Shqipëria e Kosova. Por çfarë vështirësish kanë ata e ku mund të interesohen për t’u...

Pse televizioni turk po “pushton” botën

07.10.2019 Deri në vitin 2023, qeveria turke shpreson se ‘dizi’ do të tërheqë 1 miliard dollarë nga eksportet. Në zyrën e tij të qelqit në...

Dua Lipa kujton rrënjët, publikon hartën e Ilirisë (FOTO)

2019-07-19     Dua Lipa gjithmonë ka folur me krenari për origjinën e saj shqiptare. Pavarësisht se jeton në Britani dhe po zhvillon karrierën e saj si...

Sot fillon “Java e filmit të Maqedonisë” në Prishtinë

02.12.2019 Kosovafilmi në bashkëpunim me Kinotekën e Maqedonisë, do të organizojë të hënën me 2 dhjetor 2019, në Prishtinë “Javën e filmit të Maqedonisë”. Filmi...

Skupi Festival, një mundësi e mirë për të shijuar nga afër...

14.10.2019 Drejtori i festivalit Muzbajdin Qamili për gazetën KOHA theksoi se edhe përkundrejt pengesave të vogla të cilat i kanë hasur në financa gjithçka po...