Njoftim për të pame

10:13:33               2017-03-12       Njoftim Të nderuar miq, dashamirë dhe shokë ju njoftoj se me rastin e vdekjes së nënës sime, do...

E dehur në timon vrau dy të rinjtë shqiptarë… flet për...

2019-07-13 Mbrëmjen e 30 qershorit, Irina Vetere do t’i merrte jetën në një akdident automobilistik dy të rinjve shqiptarë. 30 vjeçarja po i jepte makinës në...