EKSKLUZIVE: Çifti bashkëshortor shqiptar nga Gjilani, pronar i katër restoranteve në...

23:14:35           2019-08-17   E kërkuam në picerinë e tij „Piazza“ në Schönbühl të Zvicrës, por punëtorët shqiptarë të angazhuar në këtë lokal...

Kosovës i largohet inxhinieri zhgënjyer i aviacionit

15:01:14            2019-08-21     Avdi Shala është një inxhinier në industrinë e avionëve, studioi në Hamburg dhe pas përfundimit të trajnimit u...

Një kafe me bashkatdhetarët në Zvicër, që pushimin veror e shfrytëzojnë...

11:59:53              2019-07-19   Fillimi i muajit korrik, pothuajse është edhe fillimi i pushimeve verore për mërgmitarët tanë nga të gjitha vendet...

Nuk kanë të ndalur sukseset në arsimin zviceran të të rinjve...

16:56:33           2019-08-29   Në ndërkohë, përderisa studentët nëpër trojet shqiptare të Ballkanit po hasin në vështirësi të shumta ekonomike, bashkëmoshatarët e tyre...

HAXHI RESHAT BEÇA (MARTIR I 1999-tës) DHE JAKUP REKA

03.10.2019 Më këtë foto të bërë në vitin 1947, është i ndjeri Haxhi Reshat Beça nga Kaçaniku. Ai e kishte marrur çunin (atëherë të vetmin) e...

Princesha egjiptase me origjinë nga Korça

05.10.2019 Na ishte dikur/Panteoni i bukurise femerore te shekullit XX nxori ne pah disa gra te bukura që asnjë shekull pasardhës nuk ka për ta...

EMOCIONUESE: Bashkatdhetari nga Zvicra nuk e harron mikpritjen shqiptare në Maqedoninë...

13:15:12            2019-08-29   Një histori emocionuese ka aterruar në redaksinë e Shtegu.com, që ka të bëjë me mikpritjen shqiptare të banorëve të...

Zona e Kumanovës si u konolizua nga serbët

11/01/2020 Përgatiti: Lumi BEQIRI Kolonizimi i zonës së Kumanovës pas Luftës së Parë Botërore ishte një proces i nxitur nga Mbretëria e Jugosllavisë me qëllim ndryshimin...

Serbia i ka borxh Kosovës territor rreth tri Kosova (1804-1912)

16/03/2020 Ragip Mexhuani/ Ky shkrim është mbështetur kryesisht në literaturën serbe. Tatomir Vokanović: Banorët nëpër vendbanimet dhe qytezat e Serbisë,para kryengritjës së parë serbe kanë qenë...

Marin Mema Gjurmë Shqiptare për Nokshiqin e Plavën e sotme (VIDEO)

2019-09-06 Nga Marin Mema Gjurmë Shqiptare e gazetarit Marin Mema sjell realitetit e Plavës e Nokshiqit . Si humbën shumica dërrmuese shqiptare? Asimilimi, presioni, betejat për mbijetesë,...