OHIS , “bombë me sahat” për gjithë Evropën!

Në bombën kohore ’OHIS’ ka rreth tetë tonë merkur (zhivë) të lënë për dhjetë vite me rradhë të rrjedhë kudo nëpër uzinën e elektrolizës,...

Këshilla se ku mund të jetoni më lirë e rehatshëm me...

Sidomos gjatë pandemisë, shumica mund të jenë duke menduar me idenë për të kaluar vitet e pensionit në një vend tjetër përveç Zvicrës. Kjo...

Dauti Komerc shton kapacitetet, investon 3 milion euro në investime kapitale

29/09/2019 Nevojat e tregut dhe shërbimi më efikas dhe cilësorë ndaj komitentëve dhe bashkëpunëtorëve e kanë shtyrë Kompaninë Dauti Komerc , që të investojë në...

Projektligji dhe distancat e paefektshme të Lojërave të Fatit në Maqedoninë...

17/06/2019     Nga Alpin OLLOGU/   Në Kuvendin e R. Maqedonisë së Veriut u hap debat publik për projektligjin e Lojërave të Fatit, të propozuar nga disa deputetë...

Borxhi publik i Kosovës ka arritur shifrën mbi 1 miliard euro

18.03.2019 Kosova për çdo vit ka rritur borxhin e brendshëm dhe të jashtëm. Për këtë ka folur drejtori i Thesarit, Ahmet Ismaili, i cili ka...

150 milionë euro të diasporës për 3 muaj kanë hyrë në...

16/06/2019   Emigrantët kanë sjellë pranë të afërmeve të tyre në Shqipëri 150 milionë euro në tre muajt e parë të vitit, një shumë që është...

Kompania me 5 të punësuar në Maqedoni për një vit ka...

11/02/2019   Korporata me famë botërore Microsoft në tregun maqedonas në 2017 shiti produktet e saj për 1.6 milion euro dhe këtë e ka arritur me...

Ulen çmimet e benzinave dhe dizelit

Shkup, 3 nëntor - Komisioni Rregullator i Energjetikës vendosi sot uljen e çmimeve të derivateve të naftës. Sipas vendimit të sotëm, ulen çmimet e benzinave...

Shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

21/01/2019   Komisioni Rregullator për Energjetikë ka vendosur shtrenjtimin e derivateve të Naftës. Benzina shtrenjtohet për 2.5 denar për litër, dizeli për 3.5 denarë për litër. Sipas...

Varfëria në Gjermani, gratë më të rrezikuara se sa meshkujt

09.03.2019 Gratë në Gjermani më shpesh bien në varfëri sesa burrat, paralajmëroi Partia e majtë në Ditën ndërkombëtare të gruas. Deputetja Sabine Cimerman nga e majta,...