Gjysmë miliard euro për Klinikën e re në Shkup, lokacioni, paratë...

  2019-08-01     Me një kredi prej 500 milionë eurove do të ndërtohet Qendra e re Klinike në periferi të Shkupit. Paratë janë siguruar nga linja e...

Informatë me rëndësi për ata që planifikojnë pushimet në Ulqin

30/06/2019     Të gjithë pushuesit që planifikojnë që pushimet t’i bëjnë në Mal të Zi duhet të kenë kujdes që përveç gjërave të tjera të kenë...

Një milionë euro subvencione për mbështetje të qytetarëve për ngrohje ekonomike...

09.02.2019 Banorët e Shkupit të cilët dëshirojnë të transferohen në ngrohje ekologjike  dhe do të zgjedhin për ta ndërruar sistemin e vjetër të derivateve të...

Ulen çmimet e benzinave dhe dizelit

Shkup, 3 nëntor - Komisioni Rregullator i Energjetikës vendosi sot uljen e çmimeve të derivateve të naftës. Sipas vendimit të sotëm, ulen çmimet e benzinave...

Kompania me 5 të punësuar në Maqedoni për një vit ka...

11/02/2019   Korporata me famë botërore Microsoft në tregun maqedonas në 2017 shiti produktet e saj për 1.6 milion euro dhe këtë e ka arritur me...

Bizneset shqiptare, më indiferentët ndaj heqjes së tarifave të roamingut në...

Nga 1 korriku 2019 kemi nisur të paguajmë çmime më të ulta të shërbimeve roaming në vendet e Ballkanit Perëndimor. Kjo do të thotë...

Fondi Monetar Ndërkombëtar ka ulur ndjeshëm parashikimin për rritjen ekonomike në...

10.04.2019   Fondi Monetar Ndërkombëtar ka ulur ndjeshëm parashikimin për rritjen ekonomike në Shqipëri gjatë këtij viti. Në projeksionet e pranverës, FMN-ja vlerëson se ekonomia shqiptare do...

Qeveria pranon uljen e çmimeve të roamingut në Ballkanin Perëndimor

20.03.2019 Shkup, 19 mars – Qeveria në séance e sotme e pranoi tekstint e harmonizuar të Marrëveshjes për uljen e çmimeve të shërbimeve për roaming...