Ohri dhe Struga për 10 ditë të miratojnë plan me afate...

2019-07-24   Qeveria dje në seancën e 146-të ka miratuar vendim që ta tërheq Ligjin për menaxhim me trashëgiminë natyrore dhe kulturore në Rajonin e Ohrit...

Peshevski: Ndryshimet e Ligjit për ZTZHI në interes të investitorëve

Shkup, 28 tetor - Ndryshimet në Ligjin për zona teknologjike-zhvillimore industriale bëhen që të rritet interesi dhe t'u dilet në vigjilje investitorëeve, deklaroi sot...

“Keshi” më i preferuar se kartelat bankare

Heqjen e plotë të pagesës me para të gatshme e pamundësojnë faktorët socio-ekonomik, refuzimi i risive, infrastruktura e nevojshme që pamundëson që çdo kund...

Zaev: Kompanitë private të rrisin rrogat për 100 euro, ne i...

06/10/2019 Qeveria paralajmëron një masë të re për bizneset. Kryeministri Zoran Zaev tha se nëse një kompani e rrit rrogën për 100 euro për punëtorin...

Kompania me 5 të punësuar në Maqedoni për një vit ka...

11/02/2019   Korporata me famë botërore Microsoft në tregun maqedonas në 2017 shiti produktet e saj për 1.6 milion euro dhe këtë e ka arritur me...

Milionat ruse kundër shtetësisë së Kosovës

  15.04.2019 Përpjekjet e Rusisë për të shtrirë ndikimin në Kosovë, ndonëse në masë të vogël në krahasim me vendet e fuqishme perëndimore, janë edhe në...

Subvencionet për makina, paqartësi tek qytetarët

Interes i lartë dhe reagime të shumta nga qytetarët pas njoftimit se qeveria do të subvencionojë blerjen e makinave. Përveç prej salloneve të automjeteve,...

Mbi 250 milionë euro të hyra për katër muaj nga mërgimtarët

2019-08-05 Në 4 muajt e parë të këtij viti, qytetarët e Kosovës kanë pranuar afro 19 milionë euro më shumë se sa në periudhën e...

Maqedonia e Veriut përfitoi më së shumti nga taksa ndaj produkteve...

  2019-08-01     Vendosja e taksës një qind për qind nga Qeveria e Kosovës për gjitha produktet e Serbisë vlerësohet se ka dëmtuar me miliona buxhetin e...

Dauti Komerc shton kapacitetet, investon 3 milion euro në investime kapitale

29/09/2019 Nevojat e tregut dhe shërbimi më efikas dhe cilësorë ndaj komitentëve dhe bashkëpunëtorëve e kanë shtyrë Kompaninë Dauti Komerc , që të investojë në...