Buxheti 2020 – vazhdon diskriminimi i shqiptarëve

02/12/2019 Elmi aziri/ Politika është pushtet dhe shpërndarje burimesh, por shfaqet edhe si çështje publike dhe si arti i qeverisjes, Heywood (2008). Dhe këtë po mundohet...

Papunësia në Maqedoni, tri herë më e lartë se mesatarja e...

Raporti i fundit i Eurostat tregon se papunësia në Maqedoni është tre herë më e lartë se shkalla e papunësisë në vendet anëtare të...

Politikanët e vodhën e shkatërruan, gazetari Hazem Abuwatfa zbulon Shqipërinë, vendin...

  2019-09-01   Muhamer Pajaziti   Televizioni Al Jazeera përmes një dokumentari ka paraqitur bukuritë dhe thesaret natyrore të Shqipërisë si asnjëherë më parë. Shqipëria në dokumentarin “Al Moussafir” (Udhëtari),...

Dauti Komerc shton kapacitetet, investon 3 milion euro në investime kapitale

29/09/2019 Nevojat e tregut dhe shërbimi më efikas dhe cilësorë ndaj komitentëve dhe bashkëpunëtorëve e kanë shtyrë Kompaninë Dauti Komerc , që të investojë në...

Informatë me rëndësi për ata që planifikojnë pushimet në Ulqin

30/06/2019     Të gjithë pushuesit që planifikojnë që pushimet t’i bëjnë në Mal të Zi duhet të kenë kujdes që përveç gjërave të tjera të kenë...

Mercedes shpenzon vetëm në bateri dyfish më shumë sa vlera e...

23/01/2019     Mercedes Benz ka vendosur të shpenzojë 24 miliardë euro për makina elektrike me bateri. 1 miliardë euro të tjera do të investohen në tetë...

Condé Nast Traveller: Shqipëria ndër 25 vendet botërore për turizëm

  2019-08-07 Shqipëria vazhdon të mbetet një vend turistik i preferuar për turistët e huaj si edhe vijon të renditet nga mediet e huaja ndër vendet...

Një milionë euro subvencione për mbështetje të qytetarëve për ngrohje ekonomike...

09.02.2019 Banorët e Shkupit të cilët dëshirojnë të transferohen në ngrohje ekologjike  dhe do të zgjedhin për ta ndërruar sistemin e vjetër të derivateve të...

Kompania me 5 të punësuar në Maqedoni për një vit ka...

11/02/2019   Korporata me famë botërore Microsoft në tregun maqedonas në 2017 shiti produktet e saj për 1.6 milion euro dhe këtë e ka arritur me...

Mbi 250 milionë euro të hyra për katër muaj nga mërgimtarët

2019-08-05 Në 4 muajt e parë të këtij viti, qytetarët e Kosovës kanë pranuar afro 19 milionë euro më shumë se sa në periudhën e...