Deri tani janë skanuar rreth 2 milionë llogari fiskale për kthimin...

Që nga një korriku, kur filloi masa e kthimit prej 15% të TVSH-në së paguar, aplikacioni është shkarkuar nga 120.000 qytetarë. Afërsisht 2 milionë llogari...

Përmbaruesit kanë përfituar 127 milionë euro gjatë vitit 2018

  2019-08-06   Miliona euro përfitime nga qytetarët. Këta janë përmbaruesit në Maqedoninë e Veriut që përfitojnë shuma marramendëse shumëmilionëshe. Sipas një raporti të publikuar, përmbaruesit gjatë vitit...

Bizneset shqiptare, më indiferentët ndaj heqjes së tarifave të roamingut në...

Nga 1 korriku 2019 kemi nisur të paguajmë çmime më të ulta të shërbimeve roaming në vendet e Ballkanit Perëndimor. Kjo do të thotë...

Peshevski: Ndryshimet e Ligjit për ZTZHI në interes të investitorëve

Shkup, 28 tetor - Ndryshimet në Ligjin për zona teknologjike-zhvillimore industriale bëhen që të rritet interesi dhe t'u dilet në vigjilje investitorëeve, deklaroi sot...

Eksperti gjerman Geis-Thöne: Ja çka punojnë në Gjermani të ardhurit nga...

  2019-08-17   Eksperti gjerman për çështje ekonomike, Wido Geis-Thöne bën një bilanc për Deutsche Wellen. lidhur me tregun e punës në Gjermani, nga punëtorët e vendeve...

Maqedonia e Veriut përfitoi më së shumti nga taksa ndaj produkteve...

  2019-08-01     Vendosja e taksës një qind për qind nga Qeveria e Kosovës për gjitha produktet e Serbisë vlerësohet se ka dëmtuar me miliona buxhetin e...

Buxheti 2020 – vazhdon diskriminimi i shqiptarëve

02/12/2019 Elmi aziri/ Politika është pushtet dhe shpërndarje burimesh, por shfaqet edhe si çështje publike dhe si arti i qeverisjes, Heywood (2008). Dhe këtë po mundohet...

BMW M drejt elektrifikimit

08.03.2019 Divizioni “M” i BMW-së raportohet se është në bisedime me ekipin e divizionit “i” të kompanisë për të përfshirë teknologjinë elektrike në modelet e...

Maqedoni, a e ndjejnë qytetarët uljen e papunësisë?

Përderisa pushteti dhe opozita po akuzojnë njëra tjetrën për programin ekonomik, rrogat dhe rritjen ose zvogëlimin e vendeve të punës, qytetarët janë ata që...

Ja sa milionë turistë të huaj kanë hyrë në Shqipëri gjatë...

2019-07-24   I ftuar në “Dritare me Rudinën” që edhe këtë të martë u zhvendos në ambientet e “Prestig Resort” në Golem, në një emision dedikuar...