Shqiptarja nga Shkupi botoi libër për Universitetin Oxford

11.01.2020 Pa dyshim që të rinjtë shqiptarë janë duke arritur suksese të mëdha në botë, jo vetëm në fushën e muzikës dhe të sportit, por...

VEURNE: Udhëheqësi i bandës kontrabandë shqiptare u arrestua pasi u dënua...

05.10.2019 Banda ishte aktive në lokacionin industrial në Veurne VEURNE Një shqiptar 36-vjeçar ka parashtruar një kundërshtim në gjykatën e Bruges kundër dënimit me 8 vjet...

“The Washington Post”: Shqiptarja e suksesshme kandidate për postin e prokurores...

01/11/2019 Gazeta prestigjioze amerikane “The Washington Post” ka shkruar një artikull të veçantë shqiptares së suksesshme në SHBA, Buta Biberaj, e cila është kandidate për...

Rreth 2 mijë shqiptarë në Ushtrinë e Zvicrës

  2019-09-05   Janë me mijëra shqiptarë që sot mbajnë uniformën ushtarake të Zvicrës. Deri tani nuk ka një numër të saktë se sa është ky numër,...

Njihuni me shqiptarët që synojnë udhëheqjen e bashkive në SHBA

28/10/2019 Më 5 nëntor në SHBA mbahen zgjedhjet lokale. Mes kandidateve për këshillat bashkiake ka edhe shqiptarë. Jetlir Kulla, i cili ka shkuar fëmije në SHBA,...

Pas 90 viteve në Turqi, Fikreti realizon amanetin e babës dhe...

20/09/2019 Kjo është historia e Fikret Tevfik Oktay, qytetar turk nga Ankaraja por me origjinë shqiptare nga babai i vet, i cili ishte ushtarak madhor...