Markus Schoch: Xhamia e komunitetit islamo-shqiptar në Salmsach ka nevojë për...

14.10.2019 Markus Schoch: Xhamia në Salmsach ka nevojë për më shumë parkim Komuniteti dhe bashkësia shqiptaro-islamike janë të zënë në klinç. Tani ata po debatojnë për...

Shqipja e Alpeve zvicerane vazhdon të përçojë mesazh krenarie

09:01:14             2019-07-21     Me prejardhje nga Gjilani i Kosovës, Shqipe Déforel kohën e ndanë me pejsazhet e bukura alpike dhe punëtorinë...

Restoranti shqiptar vendos pllakatën parazgjedhore për Arbër Bullakajn në vend të...

15:02:57                  2019-09-09   Drilon Pulaj është menaxher i lokalit tashmë të njohur dhe shumë të dashur për banorët në...

Fatmir Brashori-Tushi: O MAJMUNA!

19.10.2019 ( Valon Syla ( djali i Dragices)Baton ( Stanišič) Haxhiu e orangutana si këta) More a jeni n‘veti? Dolën që vetëm dikund 350 fleta ishin...

Europol kap një bandë shqiptaro-spanjole të dyshuar për vjedhje të shtëpive...

25.10.2019 Në kuadër të operacionit OP HABITAT RINIA, Garda Civile Spanjolle, në bashkëpunim të ngushtë me Policinë Shqiptare dhe Europol, arrestoi 5 persona për dyshimin...

MADHËSHTORE: Shqiptarja, grua, nënë dhe biznesmene e suksesshme në Francë

17:59:47                    2018-03-15     Zelina Barth është e lindur në Pogradec, ndërsa vetëm në moshën 15-vjeçare ka ardhur e...

Midis Amerike betohet në Kuran – Për herë të parë në...

07.02.2020 Ibrahim “Mike” Baycora (Bajgora) u betua me dorën e majtë në një kopje të Kur’anit si shefi i 17-të i policisë së qytetit Paterson...

Gjykatësi zviceran zhgrehet në vaj kur e dëgjon Radio Shkupin dhe...

21:24:58         2019-09-11   Në një intervistë të mëhershme dhënë portalit “dialogplus.ch”, njëri nga aktivistët zviceranë më të mëdhenj të integrimit të shqiptarëve në...

Mjekja shqiptare në Gjermani shpërthen kundër Ministrit Majko: “Mbylleni gojën, u...

  2019-09-03 Mjekja Jana Nano, mjaft e suksesshme, e cila po bën karrierë në Gjermani, ka refuzuar propagandën e qeverisë duke reaguar ashpër ndaj një reagimi...

Kampioni i njëzetfishtë botëror, Egzon Gashin e uron me shampanjë

12:13:57           2019-09-11   Me miq të shumtë, anëtarë dhe palë të interesuara, operatori Egzon Gashi gjatë fundjavës përuroi ambientet e reja të...