Shqiptarja nga Shkupi botoi libër për Universitetin Oxford

11.01.2020 Pa dyshim që të rinjtë shqiptarë janë duke arritur suksese të mëdha në botë, jo vetëm në fushën e muzikës dhe të sportit, por...

Një pedofil digjet i gjallë nga qytetarë të Meksikos

11.01.2020 Meksiko Siti, 11 janar – Një burrë i akuzuar se ka përdhunuar dhe vrarë një vajzë gjashtë vjeçare është djegur i gjallë në vendin Kakahoatan...

Shpërthime të reja në afërsi të Ambasadës amerikane në Irak

09/01/2020 Dy shpërthime të reja kanë ndodhur në Bagdad të Irakut në afërsi të ambasadës amerikane në të ashtuquajturën Zona e gjelbër, ku menjëherë janë...

​Franca mobilizon 100 mijë policë për natën e Vitit të Ri

31.12.2019 Rreth 100 mijë policë e xhandarë janë mobilizuar në Francë për natën e Vitit të Ri, njoftoi ministri i Brendshëm, Christophe Castaner, i cili...

Merkel: Gjermania ka mungesë të fuqisë punëtore, kërkojmë punëtorë jashtë BE-së

Gjermania tash e disa vjet po përballet me mungesën e fuqisë punëtore. Kjo po i shkakton probleme dhe po e nxit ikjen e bizneseve nga...

Stamboll, apeli Presidentit Erdogan për Shqipërinë në Konferencën Ndërkombëtare

08.12.2019 Stamboll, apeli Presidentit Erdogan për Shqipërinë në Konferencën Ndërkombëtare të Nivelit të Lartë mbi investimet publike e private https://www.facebook.com/edirama.al/videos/590056478465692/?t=263

Emigracioni, kush dhe përse largohet nga Gjermania?

Për herë të parë Instituti për Studimet Demoskopike ka hulmtuar, se kush largohet nga Gjermania dhe përse. Nga studimi del qartë, se nuk janë...

Kush mbjell urrejtje? (Video 2min)

03.12.2019 https://www.facebook.com/232556427684799/videos/391687291686208/?t=225

Tërmeti në Kobe që la të vdekur 6.434 njerëz, vuri standardet...

Tërmeti i madh në Hanshin, i cili shkatërroi qytetin e Kobes dhe rrethinat e tij në orët e para të mëngjesit të 17 janarit...

Vendet më të prekura nga tërmetet në botë

Tërmetet janë një nga më shkatërruesit e të gjitha katastrofave natyrore. Janë shumë të vështira për t’u parashikuar, pasi ngjarjet që çojnë në këto...