Ngjela: Albin Kurti mund ta rrëzojë Ramën me një rezolutë

26.12.2019 https://www.youtube.com/watch?v=8An9euTVDY8&fbclid=IwAR2mr-reC-TS3Vb6-PFLzyOLWK1svfUPCpjBr4AG7Yx1Dpp8Zle3lrIiTgQ&app=desktop

Për një faturë të 2005, qytetarja duhet t’i paguajë përmbaruesit 6...

05/12/2019 Aktivistja qytetare, Ana Gligorova ka shprehur shqetësime lidhur me zhvatjen që po bëjnë përmbaruesit nga qytetarët në Maqedoninë e Veriut. Ajo përmes një postimi...

Të dhëna shokuese: Pse Serbia po i fshin adresat e qytetarëve...

  2019-09-09   Serbia po vazhdon t’i shkelë të drejtat e shqiptarëve në tri komunat sidomos në Komunën e Medvegjës. Mijërave prej tyre u janë fshirë adresat...

Franca nuk e ndërron qëndrimin për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

15/10/2019 Franca mbetet në pozicionin e saj sa i përket mosdhënies së datës për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë për fillimin e bisedimeve për anëtarësim...

Maqedonia e Veriut patjetër duhet të ketë rrjetin 5G për të...

16/11/2019 Shtetet që duan të bëhen anëtare të NATO-s si Maqedonia e Veriut patjetër duhet të sigurojnë mënyrë të sigurisë së lartë për komunikim, theksoi...

PAGESAT ME KARTAT E KREDITIT. Shqiptarët kanë numrin më të ulët...

06.10.2019 Në shtetet e Europës Perëndimore, karta e kreditit është një mjet i zakonshëm pagese, ku çdo i rritur e zotëron një të tillë. Rekordin...

“Mini Shengeni ballkanik”, SHBA deklarohen

09/11/2019 SHBA-të janë deklaruar lidhur me nismën “Mini-shengeni Ballkanik”, duke e cilësuar si frytdhënës për rajonin. I dërguari i Posaçëm i Departamentit të Shtetit, Mathew...

Dhjetëra shtetas të Maqedonisë së Veriut punojnë në dy bazat amerikane...

09/01/2020 Në dy bazat amerikane në Irak janë edhe dhjetëra të punësuar shtetas të Maqedonisë, që punojnë për kompaninë e njohur amerikane KBR, si pjesë...

LSDM-ja në gjah pas votave shqiptare

26/10/2019 Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë duke se edhe në zgjedhjet e ardhshme parlamentare të 12 prillit do të synoj votën shqiptare. Përfaqësues të kësaj...

Po na boshatiset Pollogu jonë, çdo ditë po na mungon nga...

20/09/2019 Kryetari i degës së ASH-së në Tetovë, Altrim Mamuti përmes një video porosie ka shprehur shqetësimin për ikjen masive të të rinjve drejt vendeve...