Tronditen gjermanët: Maqedonia i djegë për së gjalli qentë endacakë

Në një postim të Facebook-ut, është paraqitur një shoqatë gjermane e cila ka apeluar që sa më shpejt të merren nën përkujdesje qentë endacakë në Maqedoni. Shoqata është formuar në Wolfsburg të Gjermanisë dhe ka për qëllim të përkujdeset me kafshët endacake nëpër rrugët e Maqedonisë. Për momentin, ajo është duke përkrahur shoqatën nga Velesi … Tronditen gjermanët: Maqedonia i djegë për së gjalli qentë endacakë weiterlesen