10:13:33               2017-03-12

 

 

 

Njoftim

Të nderuar miq, dashamirë dhe shokë ju njoftoj se me rastin e vdekjes së nënës sime, do të ketë të pame në ditën e Diell (12. Mars 2017 ) nga ora 10:00 deri ora 17:00 në Niederwangen BE.
Adresa:
Freiburgstrasse 524
3172 Niederwangen

Me respekt Fam. Aliu
076 461 66 92