04:45:12              2016-11-21

 

 

 

 

 

 

Autobusë dykatësh të NTP-së, me flamuj të valëlvitur shqiptarë dhe të BDI-së, pasditen e së dielës janë verjtur duke qarkulluar nëpër rrugët e Shkupit. Partia e Ali Ahmetit, të dielën rreth orës 17.00 ka mbajtur konventë zgjedhore, një ditë para fillimit të fushatës parazgjedhore, në sallën sportive “Boris Trajkovski” në Shkup.

 

 

 

 

Përpos përgjegjësisë së partisë, përse i thyen rregullat e votimit, kjo duhet të kërkohet edhe nga udhëheqësia e ndërmarrjes shtetërore, e cila ka lejuar që autobusët e blerë me të holla të popullit, të shfrytëzohen për qëllime partiake, shkruajnë mediet nga Maqedonia.