Baton Haxhiu analisti shqiptar nga Kosova në një emision të Tv Rrokum ka lëshuar akuza të rënda ndaj liderit të BDI-së, i mllefosur nga incidentet e rënda të ndodhura në Kumanovë.

Ai ndër të tjera Ahmetin e ka etiketuar si: gjysëm-abalfabet, lolo, kriminel, dhe se duhet të shkojë të ruajë dhen që t’i çlirojë shqiptarët e Maqedonisë./Almakos

Shiko videon e shkëputur që po shpërndahet me të madhe nëpër Facebook nga ky emsion i Rrokum TV: