16:19:26      2015-12-25

Kryeqendra e Maqedonisë është tronditur nga një incident i jashtzakonshëm, shkruan Zhurnal. Bëhet fjalë për një incident që ka ndodhur të enjten në orët e pasdites në Shkup, kur një pacient që kishte vdekur në një spital në Shkup është transportuar me furgon deri tek adresa e familjarëve të tij, të cilët më pas e kanë planifikuar varrimin e tij.

Mirëpo gjatë transportit nga furgoni i specializuar, për një çast ka rënë arkivoli në mes të rrugës. Ndryshe gjatë transportit arkivoli në të cilën është gjendur trupi i pajetë ka rënë në mes të rrugës dhe ka bllokuar bulevardin “Aradhat partizane”, 3 km në largësi nga qendra e Shkupit. Vozitësit menjëherë nga rënia e arkivolit vozitësit e automjeteve janë friksuar aq shumë sa që menjëherë kanë ndërprerë lëvizjet e tyre.

Dëshmitarët okularë të cilët kanë ndodhur në vendin e ngjarjes janë shokuar nga pamja trishtuese, madje disa fëmijë kanë filluar të bërtasin dhe të kapin flokët se mos vallë njeriu i vdekur mund të dalë nga arkivoli. Vozitësi i furgonit ka dalur që ta marrë arkivolin dhe ta vendosë në furgon, me qëllim për ta transportuar në adresën e familjarëve të të vdekurit.

Zhurnal ka siguruar një fotografi ekskluzive e cila dëshmon rënien e arkivolit i cili brenda ka pasur pacient të vdekur. Zhurnal deri më tani nuk arritur të identifikon familjarët e pacientit të vdekur dhe firmën e cila e ka transportuar arkivolin. (Zhurnal)