Deri më tani, emri më i popullarizuar i lopës në Zvicër është Bella. Sipas një statistike të re nga baza e të dhënave për identifikimin e kafshëve, me këtë emër janë pagëzuar 4 422 lopë

Statistikat u publikuan të premten nga Shërbimi i Informacionit Bujqësor gjermanofolës LID, transmeton portali Shtegu. Vendin e dytë në renditje e zë Fiona, me 3 327 lopë të emërtuara si të tilla. Bianca vjen e treta (3 120 lopë).

Megjithatë, shfaqen edhe dallime rajonale. Përderisa Bella është numri një në Zvicrën gjermanishtfolëse dhe frëngjishtfolëse, ajo është pasuar nga Luna në Zvicrën italishtfolëse. Nëpër Sarine, Sina u ngjit gjithashtu në podium, pas Bella dhe Fiona. Në Zvicrën frëngjishtfolëse, emrat e parë Tulipe dhe Etoile janë gjithashtu të njohura dhe zënë përkatësisht vendin e dytë dhe të tretë.