Filmi “Nëna Terezë dhe Unë”, nga dita e premierës në pjesën gjermanofolëse të Zvicrës me 24 tetor, është duke ngjallur interesim të jashtëzakonshëm tek audienca në Zvicër.
FiImi është realizuar nga një produksion zvicerano-indian, ku përkatësia shqiptare dhe prejardhja nga Shkupi e Nënës Terezë përbëjnë elemente të theksuara gjatë filmit.
Nga data 7 dhjetor 2022, filmi do të shfaqet në kinematë në pjesën frankofolëse të Zvicrës.

Për më shumë informacione mbi filmin ndiq linkun: https://www.mother-teresa-and-me.film/
Për informata mbi orarin e shfaqjes së filmit: https://louisevaaucinema.ch/mother-teresa-and-me-de…/

#NenaTereze #MotherTeresa #MotherTeresa&Me