Një person është gjendur ivdekur rreth orës 11:25, në lagjen Hackenbroich. Një turk (36) është plagosur rëndë dhe është dërguar në spital. Pak më vonë policia për gazetën “Bild” ka konfrmuar se viktima ka vdekur!

Sipas policisë, i dyshuari (55) nga Kosova ka ikur. Hetuesit kërkuan për të qëlluarin me dhjetëra oficerë – u përdor edhe një helikopter policie.

Rreth orës 17:00, një person i plagosur me armë zjarri në kokë është gjetur rreth një kilometër nga vendi i krimit në një rrugë. Sipas informacioneve të “Bild”, ky ka qenë personi që ishte kërkuar, transmeton portali Shtegu.

Rrethanat tregojnë për një vetëvrasje, personi i është nënshtruar plagëve të rënda në spital. Nuk dihen ende detaje të mëtejshme rreth historisë së krimit. Hetimi do të shkonte më mirë në drejtim të një mosmarrëveshjeje private.

Hetuesit siguruan gjurmët në kafene dhe ekzaminuan gjithashtu një makinë me qira të parkuar përpara saj. U krijua një komision vrasjesh i kryesuar nga selia e policisë në Dyseldorf.

Mund të ketë një lidhje mes të shtënave në Dormagen dhe një rasti të ngjashëm në Rheinland-Pfalz! Dy persona u plagosën gjithashtu nga të shtënat me armë pranë Breitscheid në ëesterëald të premten.

Policia është njoftuar rreth orës 14:00. Detajet e krimit dhe shkalla e plagëve nuk dihen fillimisht.

Në mbrëmje presidiumi në Koblenz njoftoi: “Po kontrollohet një lidhje e mundshme me të shtëna në Dormagen”.