Djaloshi tunezien Bobi, që i shoqëron mysafirët në një hotel me renome në Djerba të Tunizisë, pasi na tregoi për standardin jetësor në vend dhe pasi u interesua për shqiptarët, na tregoi se e njeh flamurin shqiptar dhe kishte dëgjuar se Shqipëria është një vend i bukur. Më pas, përmes portalit Shtegu.com, ai shprehu dëshirën që t’i përshëndesë të gjithë shqiptarët kudo që gjenden, me krijimin e shqiponjës dykrenare me anë të duarve, që sipas buzëqeshjes së tij, i krijoi një kënaqësi të vërtetë.

Ky djaloshi nga Antalia mysafiret i mirepret me shqiponje dykrenare

 

 

Shqiponja dykrenare e turisteve te huaj nga Burj Khalifa