Takimi informativ i Qytetit të Bernës për bashkimin familjar do të zhvillohet të enjten, më 23 qershor 2022. Ngjarja organizohet nga Zyra për Çështjet e Migracionit dhe Racizmit në bashkëpunim me Shërbimet e Banorëve, Policinë e Migracionit dhe të Huajve (EMF) të Qytetit të Bernës.

Ftohen të gjithë personat nga qyteti i Bernës që duan të sjellin personalisht të afërmit e tyre në Zvicër ose që duan të këshillojnë dhe mbështesin miqtë, të njohurit apo punonjësit për bashkimin familjar.

Takimi do të mbahet të enjten, më 23 qershor 2022, në orën 19:00 në “Le Cap” (Kisha Franceze) në Predigergasse 3, në qendër të Bernës. Është publike, pjesëmarrja është falas dhe regjistrimi nuk është i nevojshëm. Takimi do të mbahet në gjuhën gjermane.
Informacione më të hollësishme për temën e bashkimit familjar mund të gjeni në faqen e internetit të qytetit të Bernës.