Në një aksion të Kompanisë ajrore ëizzAir, të muajit dhjetor, janë lëshuar në shitje rreth 50 mijë bileta me një çmim qesharak prej vetëm dy frangash zvicerane, në destinacionin Bazel – Shkup. Biletat janë rezervuar menjëherë, por nuk dihet nëse të gjitha do të shfrytëzohen pasi aktuale janë masat e koronavirusit dhe detyrimi i një testi PCR që udhëtarit mund t`i kushtojë më shtrenjtë, informon portali Shtegu. Megjithatë, malli për vendlindje dhe për të afërmit, mërgimtarët nuk mund t`i ndal askush dhe asnjë çmim sado i lartë që të jetë.