Një ekip gazetarësh bullgarë nga BNT ka shkuar në Studeniçan, vendlindja e gjysmës së viktimave që humbën jetën në aksidentin kur një autobus me pasagjerë mori flakë. Por ekipi i gazetarëve regjistroi edhe diçka të jashtzakonshme në këtë fshat, shkruan “Republika”, transmeton portali Shtegu. Vozitësi i autobusit të JSP-së i nderoi mysafirët nga Bullgaria me një gjest të shëmituar – duke folur në celular gjatë vozitjes dhe për më tepër, edhe një shkelje tjetër – kësaj here duke shkelur masën kundër koronavirusit. Maska e vozitësit është vendosur nën mjekër.

https://mobile.twitter.com/L_Petroff/status/1463213680062046210?fbclid=IwAR2uhhJvnu4-MAugHfM01V1jMIc4nr8CVQ3GT0PjAs1xU1_rPeoEjqyy6K8