Shqipton Rexhaj me një video klip të ri në rrjetet sociale

Shqipton Rexhaj tashmë është bërë një emër i njohur në botën poetike zvicerane, në të cilën ai ka fituar edhe çmime të ndryshme, siç është psh. çmimin e sponsorizimit 2005 nga Fondacioni Kulturor St. Gallen për poezitë e tij, të cilat poetikisht vënë në pikëpyetje dhe shprehin problemet, por edhe gëzimet dhe ëndrrat e brezit … Shqipton Rexhaj me një video klip të ri në rrjetet sociale weiterlesen