Në Denner, për çdo ditë janë mbi 800 produkte të freskëta për të zgjedhur. Merrni pjesë në lojën shpërblyese dhe fitoni kartela dhuratë Denner me një vlerë të përgjithshme prej 10 000 frangave për tërë javën.

Kështu mund të fitosh

Dërgoni një SMS me MANIA në numrin 797 (1.90 Fr./SMS). Ose thirrni numrin 0901 333 153 (1.90 Fr./thirrje). Pjesëmarrje falas në www.my797.ch/gewinnen me të njëjtin fjalëkalim.
45 kartela dhuratë Denner

Falë mbi 800 vendndodhjeve në Zvicër, Denner-i më i afërt është shumë afër jush. Këtu do të gjeni gjithçka për nevojat tuaja ditore me çmimet e zakonshme të ulëta Denner: produkte të freskëta sezonale gjithashtu nga prodhimi i qëndrueshëm, markat e njohura dhe markat vetanake, verërat e mira dhe promovime të reja çdo javë.

Çmimi kryesor:
Kupon 1 x 1000 franga

Çmimet e menjëhershme:
Triska 6 x 500 franga
Triska 8 x 250 franga
Triska 10 x 200 franga
Triska 20 x 100 franga

Data e mbylljes së pjesëmarrjes është 20 qershor 2021. Fituesit e çmimeve të menjëhershme do të njoftohen menjëherë, çmimi kryesor do të tërhiqet pas datës së mbylljes për pjesëmarrje. Secili person mund të fitojë vetëm një herë. Fitimet e shumëfishta nga i njëjti person nga numra të ndryshëm të telefonit do të anulohen. Duke marrë pjesë, ju pranoni termat dhe kushtet dhe dispozitat e mbrojtjes së të dhënave.