Loredana Zefi zbulon detaje të ëmbla për fëmijën e saj! Që nga viti 2018, këngëtarja shqiptare nuk është më vetëm një repere, por edhe një nënë. Vajza e saj Hana është krenaria dhe gëzimi i këngëtares. Vajza e vogël nuk është paraqitur vetëm në tekstet e artistes, por emri i dyvjeçares së saj edhe është tatuazhuar në parakrah. Në një intervistë për “Promiflash”, Loredana foli hapur për vajzën e saj, transmeton Shtegu.

“Ajo ka një zemër të madhe”, thotë e entuziazmuar Loredana për princeshën e saj të vogël, përderisa vizitonte podcastin e Palina Rojinski (36) “Podkinski”. Një karakteristikë e vajzës së saj e bën interpretuesen e “Rosenkrieg” veçanërisht krenare: “Ajo pëlqen të shpërndajë çdo gjë me fëmijët e tjerë!” Për shembull, përderisa luante me kushërinjtë e saj, Hana vazhdon të japë disa nga lodrat e saj. “Kam ndjesinë që ne nënat flasim të gjitha ashtu, por kur ta njohësh, atëherë mendoj se do ta kuptosh se çfarë dua të them”, shpjegoi Loredana për nikoqiren Palina.

Përveç vijës së përkujdesjes, Hana ka edhe një anë emocionale ndaj vetes. “Ajo është një fëmijë shumë sentimental”, zbuloi Loredana. Kohëve të fundit, 25-vjeçarja kishte hyrë në dhomën e fëmijëve dhe e kishte parë Hanën duke qarë – arsyeja: Flokët e vegjël kaçurrelë kishin parë një video në të cilën një qen po zihej me një tjetër dhe i kishte shkaktuar lëndime.