Në një ndeshje në futbollin e femrave në Bullgari, një video pën xhiron nëpër rrjetet sociale, informon Shtegu.com. Futbollistet janë përleshur në masë të madhe, në ndeshjen midis lojtareve të Barocco dhe Pirin, në Kupën bullgare të grave. Për më tepër mund ta ndiqni videon e mëposhtme: