Të martën në mëngjes, në Rheinfelden të Zvicrës ka ndodhur një përplasje frontale. Këtë e shkaktoi një 25-vjeçar nga Maqedonia e Veriut. Me këtë rast janë lënduar tre persona, të cilët u dërguan në spital.

Aksidenti ndodhi të martën pak pas orës 10.00 në Rheinfelden. Një vozitës 25-vjeçar po ngiste veturën në rrugën Riburgerstrasse nga Magdeni, në drejtim të Rheinfeldenit. Duke vepruar kështu, për arsye ende të panjohura, ai u fut në korsinë e kundërt dhe shkaktoi një përplasje ballë për ballë me një automjet që po afrohej. Kjo rezultoi në një aksident të mëvonshëm.

Tre persona të lënduar është dashur të dërgohen në spital, informon Shtegu.com. Në të gjitha automjetet e përfshira është shkaktuar dëm i konsiderueshëm material.
Prokurori përgjegjës publik hapi një hetim penal dhe urdhëroi një mostër gjaku dhe urine nga maqedonasi 25-vjeçar.

Segmenti i rrugës u mbyll për rreth dy orë. Nga zjarrfikësit u vendos një devijim.