Gash Stores është një kompani nga Payerne të Zvicrës, aktive që nga viti 2006 në shitjen dhe instalimin e roletave dhe mbrojtjes nga dielli.

Sigurimi i produkteve dhe shërbimeve zvicerane me cilësi të lartë është një linjë themelore e sjelljes së kompanisë. Përpjekja për të ofruar më të mirën reflektohet në çdo sferë, nga mikpritja deri te furnizimi. Gash Stores padyshim i përgjigjet kërkesave të tregut dhe nevojave të klientëve.

https://www.gash-stores.ch/