Aeroporti Münster/Osnabrück ka bërë të njohur një zonë tjetër të re destinacioni. Nga 25 qershori 2021 do të ketë dy udhëtime javore në kryeqytetin e Republikës së Kosovës, në Prishtinë. Destinacioni i ri do të realizohet të premteve dhe të dielave nga kompania ajrore GP Aviation, me një Boeing 737.

Ofruesi së shpejti do të hapë zyrën e tij për shitjen e biletave në terminalin FMO, informon Shtegu.com. Aeroporti njofton se biletat mund të blihen edhe në agjencinë e udhëtimit.
Fluturimet e kthimit mund të rezervohen për më pak se 199 euro, përfshirë taksat dhe tarifat. Oferta u drejtohet posaçërisht bashkëqytetarëve që i kanë rrënjët në këtë rajon dhe dëshirojnë të vizitojnë të afërmit e tyre. Një udhëtim në këtë qytet të gjallë dhe të gjithë rajonin me pamjet e tij të tilla si Katedralja Nënë Tereza, Parku Germia, Xhamia Fatih dhe Muzeu i Kosovës, si dhe Peja dhe Gryka e Rugovës, është gjithashtu i përshtatshëm për pushuesit.

Prishtina është destinacioni i gjashtë i ri që FMO mund të shpallë për vitin 2021.