Mbrëmjen e së enjtes ka ndodhur një tragjedi në Gossau SG: Një grua vdes përderisa po lahej në vaskë. Meqenëse ajo e kishte futur në prizë për ta karikuar, kur telefoni celular i ra në ujin e vaskës, u shkaktua një goditje elektrike

Të enjten pak para orës 21:00 ndodhi një tragjedi në një vaskë në rrugën Neuchlenstrasse. Një grua 22-vjeçare pësoi lëndime fatale.

“Gruaja shkoi në banjë pas orës 20:00, hyri në vaskë të mbushur me ujë dhe po shikonte një program në celularin e saj”, ka shkruar Policia e Kantonit St. Gallen, transmeton Shtegu.com. Telefoni celular ishte i lidhur me energjinë elektrike për të karikuar baterinë.
«Për arsye të panjohura, gjatë larjes telefoni celular në prizë dyshohet të ketë rënë në ujë. Si rezultat i goditjes elektrike, gruaja 22-vjeçare zvicerane pësoi lëndime fatale”, vazhdoi policia.

Përveç shërbimit të shpëtimit në vend me një mjek të urgjencës dhe disa patrullave nga Policia e Kantonit St.Gallen, shërbimi kriminalistik i Policisë Kantonale St.Gallen u thirr për të sqaruar shkakun e aksidentit. Për të afërmit u kërkua ndihma e parë psikologjike për t’u kujdesur.