Më 1 janar të këtij viti, Xhem dhe Ardiana Aliaj u bënë prindër të trenjakëve në Zvicër, ndërsa ai ishte njëri nga baballarët e parë në Zvicër që mori pushimin e ri të atësisë, informon Shtegu.com. Gjatë kohës së lirë, ai e mbështet bashkëshorten kudo që ka nevojë. Kujdeset për punët e amvisërisë, por edhe për dy fëmijët e tyre më të mëdhenj.

Në një video për “20 Minuten”, çifti i ri shqiptar ka rrëfyer për përditshmërinë e lumtur pas lindjes së trenjakëve. Në vazhdim mund ta ndiqni rrëfimin e tyre në video:

https://www.20min.ch/video/statt-einem-maedchen-habe-ich-drillingsbuben-687676828192