Lufta e pashpresë kundër varësisë nga droga dhe të pastrehëve, përshkroi të enjten dokumentarin e TV RTLZWEI “Hartes Deutschland”. Kësaj here, në qendër të vëmendjes ishte Alicia (40) nga Frankfurti

Alicia, 40-vjeçare, ishte në karrocë për muaj të tërë për shkak të një aksidenti të këmbës.
Në metropolin e Mainës, në vitin 2020 kishte 40 vdekje të drogës. Duke pasur parasysh mënyrën e jetës së Alicia, për fat të keq është një mrekulli që ajo nuk i përket këtyre shifrave.

Pothuajse për çdo ditë, ajo është jashtë dhe rreth zonës së nxehtë të drogës në Frankfurt përreth Elbës, Moselës, Nidda- dhe Taunusstrasse, ofron trupin e saj për çapkënët për të financuar ilaçet e saj dhe më pas i konsumon ato paturpësisht në publik para kalimtarëve dhe veturave parakaluese.

Maqedonasja erdhi në Gjermani me nënën e saj në moshën tetëvjeçare dhe ka qenë e varur nga droga të ndryshme që nga rinia e saj, ndërsa për muaj me radhë ka qenë në karrocë pas një frakture të komplikuar të kofshës. Përkundër kësaj, ajo sillej nëpër skenë për çdo ditë, informon Shtegu.com.

Nuk është vetëm pengesa e përkohshme e saj që e bën të vështirë mbledhjen e fondeve. Gjithashtu bordellot, të cilat janë mbyllur që nga pranvera e vitit 2020, përmes së cilave punonjësit e seksit që punojnë atje bëjnë që çapkënët të diskutojnë në linjën e paligjshme me të dhe femrat e tjera të padëshiruara.

Alicia u operua në një klinikë aksidentesh në verën e vitit 2020. Vetëm një orë pas operacionit, ajo u nis me një karrocë me të gjitha tubat – natyrisht për në rajonin e stacionit.
“Pastaj mora pneumoni, por nuk e mora aq seriozisht”. Pasoi një kolaps dhe një tjetër qëndrim në spital.

Në vjeshtë, erdhi një lajm vërtet i shkëlqyeshëm për 40-vjeçaren: Ajo ishte shtatzanë! Edhe pse e padëshiruar, ajo është duke pritur me padurim pasardhësin. Megjithatë, ajo nuk mund ta ndalojë varësinë e saj.

“Po e lëndoj foshnjën time, por çfarë duhet të bëj? Shikoni se çfarë ju bëjnë ilaçet, ju harroni gjithçka, përfshirë edhe foshnjën tuaj”, e pranon Alicia.

Dhe si duhet të vazhdojë me foshnjën? “Atëherë unë mund ta ndryshoj jetën time – vetëm atëherë!”. Shpresojmë se nuk do të mbetet vetëm një premtim bosh.