Zyra e sigurimeve tashmë e njohur “Lugina Versicherungen” me sli në Bernë, nën menaxhimin e bashkatdhetarit tonë, Sami Fejzulahi, ka ofruar shërbime për bashkatdhetarët tanë nga Maqedonia e Veriut, në lidhje me regjistrimin e popullatës.

Nëse jetoni në rrethinë të Bernës dhe ju nevojitet çfarëdo lloj ndihme për sa i takon regjistrimit, Samiut mund t`i bëni një teöefonatë në numrin 076 477 72 95, ose drejtoheni në zyrat e tij, Lugina Versicherungen GmbH, në Bümplizstrasse 176, 3018 Bernë, prej orës 10:00-12:00 dhe 14:30-18:00.

Në një prononcim për Shtegu.com, ai është plot entuziazëm se pas zgjedhejve në Kosovë, tashmë është koha e duhur që shqiptarët të bëhen edhe më të bashkuar dhe të dëshmojnë solidaritetin e tyre e të ndihmohen në mes vete.