Mamia e dëbuar shqiptare Adelina, dënesi gjatë gjithë rrugës për në Kosovë

Në fund të nëntorit, mamia shqiptare nga Leipzigu i Gjermanisë, Adelina Ajeti u dëbua në Kosovë, edhe pse 30-vjeçarja kishte jetuar në Gjermani në një mënyrë shumë të integruar për më shumë se pesë vjet dhe kishte punën e rëndësishme të një mamie. Revista ARD “BRISANT” tani ka vizituar Adelinën në Kosovë dhe ka raportuar … Mamia e dëbuar shqiptare Adelina, dënesi gjatë gjithë rrugës për në Kosovë weiterlesen