Dëbimi i Adelinës po kërcënon dhjetëra fëmijë, gra dhe familje të tëra në Gjermani

Në të vërtetë, kështu nuk funksionon. Gjermania është në mes të një mungese të plotë të punëtorëve të kualifikuar, veçanërisht në fushën e mjekësisë. Ka një mungesë në spitale të stafit infermieror të trajnuar. Por gjithashtu ka mungesë të mamive të kualifikuara. Dhe pastaj në mes të natës më 18 nëntor, rreth orës 02.00 të … Dëbimi i Adelinës po kërcënon dhjetëra fëmijë, gra dhe familje të tëra në Gjermani weiterlesen