Në një pjesë të Francës, një drer është ndjekur për orë të tëra nga gjuetarët dhe qentë e tyre. Më pas ai është arratisur drejt qytetit dhe ka shpëtuar fëöë ligjeve për mrojtjene kafshëve që janë fuqi, informon Shtegu.com. Pasi ka marr veten për pak kohë, dreri sërish është futur në pyll.