Ngjyra e shpërndarë, skajet e ndara dhe zhurmë shumë të gjata: Në karantinë, pamja e flokëve nuk është edhe aq interesante. Një stiliste e flokëve ka disa këshilla për ju.
A doni ta shfrytëzoni kohën në shtëpi për të prerë flokët tuaj ose për të lyer rrënjët e tyre? Para se të filloni, duhet t`i merrni parasysh këto këshilla:

Për prerje flokësh të shkurtër, ia vlen të porosisni një kapëse flokësh. Kjo do t’ju ndihmojë të realizoni një prerje të pastër. Për flokë të gjatë, mund të përdoren edhe gërshërët e kuzhinës të sprehura mirë, informon Shtegu.com. Por nëse tani e tutje planifikoni për t`i prerë flokët rregullisht në shtëpi, ose nëse ndryshe ndiheni sikur bëni diçka të mirë, do të jeni më mirë me një palë gërshërë të përshtatshme për flokët.

Flokët duhet të lahen mirë dhe të thahen mirë për të marrë një prerje të këndshme. Është më mirë të përdorni një maskë flokësh ose kondicioner, në mënyrë që flokët të mund të krehen dhe të përshtaten më mirë.
Ja edhe videoja në vazhdim: