11.03.2020

Disa rreshta të shkruara nga një studiuese kineze për të treguar të vërtetën në lidhje me koronavirusin: Tani rrezikon arrestimin nga autoritetet:

Universiteti i Zanjanit ben me dije se Virusi Corona herët a vonë, pa dyshim, do të mbërrijë në shumë shtete dhe se shumë vende nuk kanë pajisje diagnostikuese komplete.

Luteni të përdorni sa më shumë vitaminë C në formë natyrale për të forcuar sistemin imunitar.

Mos u shqetësoni, është një virus i thjeshtë për tu hequr qafe!
Fatkeqësisht, ndaj virusit ende nuk ka vaksina dhe trajtime specifike për shkak të mutacionit gjenetik që e bëri atë shumë të rrezikshëm.
Kjo sëmundje duket se është shkaktuar nga shkrirja e gjenit të një gjarpëri dhe të një lakuqi nate dhe ka fituar aftësinë për të infektuar edhe gjitarët, përfshirë njerëzit.
Është e rëndësishme të mbani qetësinë dhe ta përcillni këtë mesazh.
Profesoresha Chen Horin, Drejtoreshë e Përgjithshme e Spitalit Ushtarak të Pekinit, tha se: “Fetat e limonit në një filxhan me ujë të nxehtë mund të shpëtojnë jetën tuaj”.
Limoni i nxehtë mund të vrasë përhapjen e këtij virusi në trupin tonë!
Priteni limonin në tre pjesë dhe vendoseni në një filxhan, pastaj mbusheni me ujë të nxehtë duke e kthyer atë në ujë alkali. Pirja e ujit të nxehtë me limon çdo ditë me siguri që do të ndihmojë kundër përhapjes së këtij virusi në trupin tuaj.
Limonët e nxehtë mund të kenë të njëjtin efekt të dobishëm si ilaçet që po përdoren kundër këtij virusi, pasi trajtimi me këtë ekstrakt e shkatërron virusin dhe njeriu shërohet nga ky grip.

Përveç kësaj, acidet e tjera dhe sidomos acidi karboksilik në lëngun e limonit mund të rregullojnë edhe hipertensionin, të mbrojnë arteriet e ngushtuara, të rregullojnë qarkullimin e gjakut dhe të zvogëlojnë koagulimin e gjakut.
Profesoresha Chen Horin thotë se kushdo që e merr këtë mesazh të paktën është i garantuar të shpëtojë jetën e dikujt “Unë bëra punën time dhe shpresoj se mund të më ndihmoni gjithashtu që ta transmetoni këtë mesazh të thjeshtë “.
Ky mesazh është publikuar nga grupe universitare të Kinës./PARROTLLA.NET