01.03.2020

Propozimi i Kryeministrit Kurti për shërbimin ushtarak të detyrueshëm në Kosovë, ka ngjallur reagime të ashpra në Serbi!Ministri serb i mbrojtjes Vulin: “Kam dërguar për një takim urgjent përfaqësuesin tonë në NATO, propozimi i Kurtit çon drejt një konflikti në rajon. “Terroristët” e UÇK-së do ta përdorin ushtrinë kundër serbëve dhe Serbisë.”#video #meTitraShqip #ministrialajmeve👇

Публикувахте от Ministria e Lajmeve в Вторник, 4 февруари 2020 г.