Në Rennes të Francës, policia e brigadës së narkotikëve është vënë në dijeni të trafikut të drogës.

Ata, menjëherë vendosën nën mbikëqyrje një shqiptar 72-vjeçar, të njohur tashmë për policinë franceze (gjashtë dënime në kredinë e tij).

Shumë shpejt, ata e vërejnë “rrethin e tij të lumtur” në PMU të Rennes ose thjesht në shtëpinë e tij, ku shumë klientë po vinin për të blerë nga ai dozën e kokainës, kanabisit dhe heroinës me çmime të papërballueshme.

Duke mbledhur elemente të shumta kundër tij, hetuesit më në fund vendosën ta arrestojnë më 4 shkurt dhe ta vendosin në arrest policor. Ll. P. u dënua me 30 muaj burg në vuajtje të menjëhershme nga gjykata penale, shkruajnë mediat franceze, transmeton Shtegu.com.

Ai vendosi të apelojë vendimin. Një nga bashkëpunëtorët e tij, i moshës 50-vjeçare, u arrestua gjithashtu për të njëjtat arsye. Ai u dërgua menjëherë në burg, ku ai tashmë po vuante dënimin me 54 muaj burg.