Në ditën e tretë të shout gjerman “Kush punon më mirë” në ditën e tretë, bëhet fjalë për parukerin Ardian (30) në sallonin “Eleganza Hairstyle”. Adriani është i lindur në Kosovë, shkruajnë mediat gjermane. Djaloshi shqiptar vjen nga një familje parukerësh dhe që në moshën 23-vjeçare e hapi lokalin e tij. Atë e vizitojnë profesionistët e klubit futbollistik të BVB, madje edhe Jürgen Klopp është klient i tij, informon Shtegu.com. Më të kërkuara janë paruket e ashtuquajtura “Valët e plazhit”, një lloj perm me të cilin dukeni sikur sapo keni ardhur nga plazhi. Cilat janë gjasat e Ardianit nëse ekspertët e bukurisë shikojnë përbrenda?